On Line 24 sata  - registrirajte se i iskoristite dodatne pogodnosti                                                                                                    Oprema za kozmetičke, frizerske salone i barbering - preko 8.000 proizvoda 

Zatvori
0 Košarica 0,00
Zatvori
Nemate proizvoda u košarici.
Webinar: Najslađa metoda uklanjanja dlačica - Šećerna pasta by Italwax

KADA?                       četvrtak, 23. svibnja 2024. u 9 sati
GDJE?                        online
ORGANIZATOR?     Franela d.o.o.
PRIJAVA?                  https://register.gotowebinar.com/register/8656473076728301145.
KOTIZACIJA?           BESPLATNO

Otkrijte tajne savršene depilacije šećernom pastom uz vrhunske edukatore iz samog srca Italije. Pridružite nam se na ovom besplatnom webinaru i usavršite svoje vještine koristeći jedan od najpoznatijih brendova u svijetu depilacije - Italwax.

U ovom webinaru, želimo podijeliti naše stručno znanje i predstaviti vam naše vrhunske šećerne paste kao i proizvode za prije i poslije tretmana.

Prijave na webinar primamo do četvrtka, 23.05.2024. do 8 sati, a prijaviti se možete direktno klikom na:

https://register.gotowebinar.com/register/8656473076728301145.

Sadržaj webinara uključuje:

  • Definicija i karakteristike postupka depilacije šećernom pastom - Šećerna pasta je prirodan proizvod za uklanjanje dlačica koji se koristi tisućama godina. Sastoji se od šećera, vode i limunovog soka, te ne sadrži kemikalije, što ju čini idealnom za osjetljivu kožu.
  • Karakteristike postupka depilacije šećernom pastom - Prirodno i sigurno (svi sastojci su prirodni, što minimizira rizik od alergijskih reakcija), nježna za kožu (pasta prianja samo na dlačice, ne na kožu, smanjujući mogućnost iritacije i oštećenja kože), efikasnost (uklanja dlačice iz korijena, što rezultira dugotrajnijim glatkim osjećajem).
  • Vrste šećernih pasti Italwax - Italwax nudi širok izbor šećernih pasti, prilagođenih različitim potrebama i tipovima kože: Extra Strong (idealna za guste i čvrste dlačice), Strong (savršena za normalne do guste dlačice), Soft (namijenjena za finije dlačice i osjetljiva područja, Ultra Soft (novitet na tržištu, koristi se s trakicom za još lakšu i bržu depilaciju)  i Organic linija - Propolis&Med ili Aloe Vera (obogaćene prirodnim ekstraktima za dodatnu njegu kože).
  • Savjeti za pravilno korištenje Italwax šećerne paste: priprema kože, tehnike nanošenja (ručna tehnika, upotreba trakica, kombinirana tehnika, špatula tehnika), savjeti za najbolji rezultat
  • Rješavanje problema: Ako se pasta previše lijepi za kožu, to može biti znak da je pretopla ili da koža nije dovoljno suha. Prilagodite temperaturu i ponovno nanesite puder.
  • Vrijeme za Vaša Pitanja: Ovo je vaša prilika da postavite pitanja našim stručnjacima i dobijete personalizirane savjete.

Tko sve može prisustvovati webinaru?

Webinar je otvoren za sve zainteresirane - od profesionalnih kozmetičara i vlasnika salona do entuzijasta za ljepotu koji žele poboljšati svoje rutine njege kože.

Što vam je potrebno za pristup webinaru?

  • Popunjena prijava na linku
  • Dobra internet veza
  • Stolno računalo, laptop, tablet ili mobitel
  • Malo vremena i dobre volje

Zašto Se Pridružiti?

Pridružite nam se kako biste:

  • Naučili razliku između epilacije, depilacije i biodepilacije te specifičnosti rada sa šećernom pastom.
  • Saznali kako odabrati pravu konzistenciju paste za različite uvjete i područja tijela.
  • Imali priliku postavljati pitanja i dobiti odgovore u realnom vremenu. 
  • Riješili sve svoje nedoumice vezane za postupak depilacije šećernom pastom.
  • Povezali se s vodećim stručnjacima iz glavnog ureda Italwaxa u Milanu, Italija.
  • Stvorili mrežu s kolegama iz industrije i razmijenili iskustva i savjete.

Označite datum u svojim kalendarima i osigurajte svoje mjesto na ovom neizostavnom webinaru. Stječite neprocjenjivo znanje, povežite se s istomišljenicima i podignite svoje stručno znanje depilacije na višu razinu. Pridružite nam se i otkrijte najnovije tehnike i proizvode u svijetu depilacije šećernom pastom s Italwax-om!

Vidimo se na našem novom WEBINARU!